Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zafarin gaat voor Oostenrijks avontuur


23 juni 2003 - Dave Zafarin verruilt De Graafschap voor FC Karnten. De 25-jarige aanvaller mag voor een klein bedrag naar de Oostenrijkse club vertrekken. Zafarin was vorige week op proef bij FC Karnten en maakte daar een bijzonder goede indruk. In een oefenwedstrijd tegen een amateurclub scoorde hij twee keer voor de ploeg die komend seizoen in de voorrondes van de UEFA Cup uitkomt.

In een oefenwedstrijd tegen een amateurclub scoorde hij twee keer voor de ploeg die komend seizoen in de voorrondes van de UEFA Cup uitkomt. Zafarin speelde afgelopen seizoen 27 wedstrijden voor De Graafschap. De aanvaller scoorde daarin 3 doelpunten. De Limburger speelde voor zijn komst naar Doetinchem voor Roda JC.

Onze andere landgenoot die op proef was, Van Veerdonk (RKC Waalwijk), kreeg geen contract aangeboden. FC Karnten mag als verliezen bekerfinalist voorronde UEFA Cup gaan spelen. Adelaar mag de transfersom aanwenden voor het aantrekken van spelers. (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!