Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'De Ceulaer dichtbij overgang NAC'


17 februari 2005 - De kans is groot dat Benjamin de Ceulaer NAC boven Feyenoord verkiest. In BN/DeStem geeft de zaakwaarnemer van Benjamin de Ceulaer, Tony Dullers, aan dat de kans dat De Ceulaer voor NAC kiest met de dag groter wordt: `Tachtig tot- vijfentachtig procent zeker` Naast NAC en Feyenoord heeft ook Genk interesse in De Ceulaer.

Benjamin de Ceulaer en zijn zaakwaarnemer hebben vanavond een gesprek met Theo Mommers en Ton Lokhoff. Er zou al over huisvesting gesproken zijn, zo concreet is de belangstelling. `Benjamins gemoedstoestand neigt naar NAC. Vooral het gesprek dat hij eerder al had met Lokhoff heeft hem positief verrast. De kans op spelen bij NAC is gewoon een stuk groter. Bij andere clubs is de kans om in de basis te komen een stuk minder.` aldus Dullens in dagblad BN De Stem. Begin volgende week hakt De Ceulaer volgens Dullers de knoop definitief door. (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!