Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel voor AZ tegen Aachen


17 februari 2005 - AZ heeft vandaag de uitwedstrijd tegen Alemannia Aachen niet kunnen winnen. De Alkmaarders, met Denny Landzaatm maar zonder de zieke Kenneth Perez, hadden het meeste balbezit en kregen ook de betere kansen, AZ kwam echter niet tot scoren en moest waken voor de counter van de Duitsers.


AZ coach Co Adriaanse kon vanavond weer eens een beroep doen op Barry van Galen. Adil Ramzi kreeg echter de voorkeur boven de 'geniale gek' Van Galen. In de slotfase van het duel pakte Van Galen nog wel enkele speelminuten.

Geen winst dus voor AZ. Het duel eindigde in 0-0 en daarmee is nog alles mogelijk. AZ weet nu in ieder geval dat men volgende week in de Alkmaarderhout moet winnen om door te gaan naar de volgende ronde, of het duel moet ook volgende week in 0-0 eindigen waardoor er verlengd zal worden. Een verlies of een gelijk spel met doelpunten is zodoende dodelijk voor de Alkmaarders.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!