Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen stunt voor Heerenveen


17 februari 2005 - Er zat vanavond een stunt in voor SC Heerenveen tegen Newcastle United. Lange tijd stond het elftal van Gert-Jan Verbeek met 1-0 voor door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar. Helaas gaven de Friezen het in de slotfase nog uit handen. Voor Newcastle United scoorde namelijk nog Alan Shearer en Lee Bowyer. Toch mocht Heerenveen het veld met opgeheven hoofd verlaten.


SC Heerenveen en Newcastle United maakten er vandaag een boeiende wedstrijd van. Het duel werd gespeeld in een hoog tempo en niet wees erop dat Heerenveen kwalitatief minder was dan de club uit de Premiership van Patrick Kluivert. SC Heerenveen kwam zelfs nog op voorsprong. Klaas-Jan Huntelaar scoorde na 23 minuten spelen een fantastische goal. De aanvaller draaide weg bij zijn directe tegenstander en schoot direct met links de bal achter Shay Given.

Natuurlijk kwam Newcastle United. SC Heerenveen kreeg echter ook nog altijd kansen. Helaas scoorde ruim veertig minuten na de treffer van Klaas-Jan Huntelaar ook Newcastle United. Wie anders dan Alan Shearer kon deze treffer maken. De goal van de aanvoerder van Newcastle United hoorde in het recept van het enerverende duel, dat eigenlijk geen winnaar verdiende. Die kwam er uiteindelijk wel doordat Hansson de opkomende Lee Boywer vergat. De middenvelder scoorde met een bekeken hakbal de 2-1.

Het tweede doelpunt van Newcastle viel pas negen minuten voor tijd. Op dat moment waren Klaas-Jan Huntelaar en Arnold Bruggink al gewisseld. Beide spelers begonnen niet fit aan het duel en werden een kwartier voor het einde van het veld gehaald. Bowyer scoorde dus de 2-1. Diezelfde Bowyer mocht vier minuten voor tijd met zijn tweede gele kaart het veld verlaten. Heerenveen probeerde het in de slotfase nog wel, was dichtbij maar scoorde dus niet meer. Toch mag Heerenveen terugkijken op een goed duel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!