Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Foeke Booy tegen Feyenoord niet op de bank


18 februari 2005 - Bij FC Utrecht zal aanstaande zondag trainer Foeke Booy op de bank ontbreken. De KNVB tuchtcommissie heeft Booy voor twee duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst. Booy krijgt de straf omdat hij vorige maand in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda de arbitrage beledigde en daarna weigerde het veld te verlaten.


Assistent John van Loen, in het verleden nog speler van Feyenoord die zelfs nog met de Rotterdammers kampione werd in het seizoen 1992-93, is zondag in het duel met Feyenoord de vervanger van Booy. (http://www.fr-fans.nl/)

Feyenoord mist zondag haar nieuwe Zweedse rechtsback Alexander Östlund. De verdediger kon afgelopen donderdag sowieso niet spelen aangezien hij al voor Hammarby in de UEFA Cup speelde maar tevens was de speler grieperig. Östlund is daarvan nog niet hersteld. Ook Ghaly, Gyan en Mtiliga zijn niet inzetbaar voor Feyenoord zondag.

Feyenoord is zondag overigens favoriet in en tegen Utrecht. MrBookmaker.com keert bij winst 2,15 maal je inzet uit voor Feyenoord, voor FC Utrecht is dat 2,85. Een gelijkspel levert 3,30 maal je inzet op. Dit is het laatste weekend dat je nog gebruik kan maken van de actie 3 x 1 euro gratis wedden! Profiteer daar nu dus nog van. MrBookmaker.com: klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!