Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Henk van Stee nieuwe coach Sparta


19 februari 2005 - Henk van Stee lijkt bij Sparta de opvolger te gaan worden van Mike Snoei. Momenteel is Van Stee nog hoofd opleidingen bij Feyenoord en asisstent van technisch manager Mark Wotte. Bij Feyenoord heeft Van Stee nog een contract tot de zomer van 2006, hij heeft echter bij de clubleiding in De Kuip een verzoek ingediend zijn lopende verbintenis per 1 juli aanstaande te ontbinden.


Beide partijen ontkenden tot dusver in gesprek te zijn met elkaar. Nu komt het Rotterdams Dagblad dus met verhaal dat er al wel gesprekken plaatsvonden tussen Van Stee en Sparta. ,,Ik heb 24 uur geleden thuis de knoop voor mijzelf doorgehakt. Ik heb het goed naar mijn zin bij Feyenoord, heb een prachtige functie, maar ik ben pas 43 jaar en heb nog te veel honger naar het trainingsveld. Ik loop bij Feyenoord heel de week in een pak, behalve in een trainingspak, aldus Van Stee in het Rotterdams Dagblad.

Feyenoord heeft nog niet gereageerd op het verzoek van Van Stee. Voorzitter Jorien van den Herik en technisch directeur Mark Wotte zullen op korte termijn het verzoek bekijken. Van Stee is pas zeven maanden werkzaam in Rotterdam-Zuid. Wanneer Feyenoord niet akkoord gaat met het voorstel dan zal Sparta een tussenjaar inlassen, Van Stee zou dan in de zomer van 2006 aan de slag gaan bij Sparta.

In de winterstop maakte Sparta al bekend niet door te willen gaan met Mike Snoei. De oefenmeester staat met Sparta keurig op een tweede plaats in de Gouden Gids Divisie en heeft nog altijd de eerste plaats in het vizier. Sparta staat op drie punten achterstand van Heracles Almelo maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Feyenoord lijkt Van Stee niet zo maar te laten gaan. Sparta en Feyenoord spraken al eens met elkaar over een mogelijke samenwerking wanneer de Kasteelclub op het hoogste niveau actief zou zijn. Feyenoord zou dan enkele spelers kunnen verhuren, dat lijkt nu met de komst van Van Stee en indien Sparta promoveert ook daadwerkelijk door te gaan.

Het is dit weekend echt de laatste kans om nog 3 x 1 gratis te wedden bij MrBookmaker.com. Wil jij geen geld winnen? Voorspel bijvoorbeeld de winnaar van FC Utrecht - Feyenoord, Ajax - FC Den Bosch of Santander - Valencia. Profiteer nu het nog kan! MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!