Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Haag zonder Edson tegen Vitesse


19 februari 2005 - ADO Den Haag moet het morgen bij het uitduel tegen Vitesse stellen zonder haar Kaapverdiaanse spits Edson. De aanvaller die in de winterstop werd gehuurd van het Engelse Tottenham Hotspur kampt met een hamstringblessure. Edson hoopt volgende week weer van de partij te zijn.


Naast Edson kan ADO Den Haag coach Frans Adelaar ook nog altijd niet beschikken over de Australische rechtsback Jamie Coyne vanwege een liesblessure. Adelaar kan voor de rest beschikken over een vrijwel fitte selectie.

Vitesse coach Edward Sturing had afgelopen week te maken met een 'linksbenig' griepvirus. Bijna alle linksbenige spelers waren afgelopen week grieperig en zijn voor morgen een twijfelgeval. Purrel Fränkel, Stijn Schaars en Theo Janssen waren allemaal grieperig, de eerstegenoemde ging gisteren direct na de training weer naar zijn bed om verder uit te zoeken. De andere twee spelers lijken weer hersteld te zijn.

Eerder dit seizoen won Vitesse in en tegen Den Haag met maar liefst 4-0. Gescoord werd er toen door Igor Gluscevic, Matthew Amoah en tweemaal Theo Janssen. Laatsgenoemde is dus niet helemaal fit maar lijkt morgen gewoon te kunnen spelen. Vitesse hoopt morgen bij winst weer dichterbij een UEFA Cup ticket te komen.

Vitesse is morgen in het Gelredome de grote favoriet. Voor winst van Vitesse wordt door MrBookmaker.com 1,55 maal je inzet uitgekeerd. Voor ADO Den Haag is dat maar liefst 5 keer je inzet. Een gelijkspel levert 3,70 maal je inzet op. Het laatste weekend dat je 3 x 1 euro gratis kan wedden door de samenwerking van VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.com! Profiteer nu het nog kan. MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!