Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord laat Van Stee niet gaan


19 februari 2005 - Feyenoord laat Henk van Stee komende zomer niet vertrekken naar Sparta. Van Stee, momenteel hoofd jeugdopleidingen bij Feyenoord, had de club verzocht zijn contract te laten ontbinden. De 43 jarige Van Stee wilde graag aan de slag gaan bij Sparta als coach. Sparta ziet in Van Stee een perfecte opvolger van Mike Snoei, die geen nieuw contract kreeg aangeboden.

'Feyenoord heeft er geen behoeft aan om al binnen een jaar naar een nieuwe hoofd opleidingen te zoeken', aldus de technisch directeur van Feyenoord, Mark Wotte, op de website van De Telegraaf. Sparta wil nu mogelijk Olde Riekerink voor 1 seizoen vastleggen. Van Stee heeft bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2006 en zou dan naar Sparta kunnen vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!