Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dirk Kuijt loodst Feyenoord voorbij Utrecht


20 februari 2005 - Feyenoord heeft de op papier lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 2-0 gewonnen. Uitblinker was natuurlijk weer Dirk Kuijt die een voor een assist en een doelpunt zorgde. Feyenoord speelde echter niet groots, FC Utrecht was zelfs de beter voetballende ploeg. Toch nam Ruud Gullit de drie punten mee naar Rotterdam en dat is wel eens anders geweest.


FC Utrecht ging furieus van start tegen Feyenoord. Al binnen een minuut had de thuisploeg op voorsprong kunnen staan. Een inzet uit een corner werd echter door Feyenoord verdediger Karim Saidi van de lijn gehaald. De bestorming bleef echter aan. Feyenoord kreeg pas lucht toen Romeo Castelen op sublieme wijze de 1-0 scoorde, dit op aangeven van een schitterende pass van Dirk Kuijt. Het doelpunt was echt een plaatje en zeker de moeite waard om vanavond eens bij de samenvattingen te bekijken.

Het duel werd na de 1-0 van Feyenoord wat harder. Hier en daar werden de nodige tikken uitgedeeld. Gianni Zuiverloon en Karim Saidi moesten dit bekopen met een gele kaart. Verder kwamen het regelmatig tot een treffen tussen de middenvelders Nicky Hofs en Ricky Kruys. Beide maakte diverse overtredingen op elkaar, een gele kaart bleef echter achterwege. 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft was het opnieuw FC Utrecht wat het spel maakte. De 1-1 was het logische vervolg bij het duel, het doelpunt van Utrecht bleef echter uit. Het was na 55 minuten spelen zelfs Dirk Kuijt die voor 2-0 zorgde. Uit een corner kon Saidi binnenkoppen, zijn inzet werd nog gekeerd door Joost Terol de rebound was echter voor Dirk Kuijt die daarmee zijn twintigste competitietreffer van dit seizoen maakte. In het restant van het duel ging het snel op en neer. Feyenoord doelman Patrick Lodewijks moest nog een aantal malen goed ingrijpen. Feyenoord bleef echter overeind en houdt opnieuw de 0. Komende donderdag spelen de Rotterdammers tegen Sporting Lissabon.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!