Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ verliest kostbare punten


20 februari 2005 - AZ heeft vandaag in de thuiswedstrijd tegen Roda JC kostbare punten verloren. Vorig seizoen verloor het elftal van Co Adriaanse nog met 5-1 in Alkmaar van de Limburgers. Nu eindigde het duel dus in 1-1 en ziet AZ haar directe concurrent PSV verder uitlopen. Het verschil tussen de nummer 1 en 2 van de Holland Casino Eredivisie bedraagt nu vier punten.


AZ kwam vandaag na 26 minuten spelen nog wel op voorsprong door een doelpunt van Tim de Cler. Zes minuten later was het echter al Kah die voor Roda JC gelijkmaakte. Het was tevens de einduitslag. In de slotfase van het duel werden door scheidsrechter Van Sichem nog drie spelers van het veld gestuurd. Cisse (twee keer geel) en Van Dijk namens Roda JC, De Cler voor AZ. Allen twee minuten voor tijd wegens een opstootje.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!