Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag verrassend langs Vitesse


20 februari 2005 - ADO Den Haag heeft vandaag verrassend met 4-3 gewonnen van Vitesse in de Gelredome. Theo Janssen bracht Vitesse vandaag tot tweemaal toe op voorsprong, maar ADO Den Haag ging er vanmiddag dus met de drie punten vandoor. ADO Den Haag neemt door dat resultaat voorlopig afstand van de degradatiezone. Het verschil met de nummer zestien De Graafschap, bedraagt zes punten.


Na 21 minuten spelen was het Theo Janssen die voor de eerste keer scoorde. Nog voor rust maakte Den Haag spits Geert den Ouden de gelijkmaker. In de tweede helft was het opnieuw Janssen die Vitesse op voorsprong zette, maar het was wederom ook Den Ouden die namens Den Haag tegenscoorde.

Daarna was het de beurt aan Roy Stroeve ('70) en Cedric van der Gun ('77) die ADO Den Haag de drie punten bezorgden. In de blessuretijd van het duel kon Vitesse nog iets tegendoen. Igor Gluscevic scoorde de aansluitingstreffer maar deze viel dus veel te laat. ADO Den Haag pakt dus de drie punten in Arnhem.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!