Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bezoekers VoetbalPlus.nl twijfelen over Koeman


20 februari 2005 - De VoetbalPlus.nl bezoekers twijfelen of Ronald Koeman aan het einde van het seizoen nog coach is van Ajax. De poll is nog nooit zo spannend geweest gelet op het resultaat. 51% van de stemmers bij de PlusPoll verwacht dat Koeman het seizoen afmaakt bij Ajax, 49% verwacht dat dit niet het geval is.


Ronald Koeman is de afgelopen weken flink onder druk komen te staan vanwege de resultaten. Thuiswedstrijden lijken voor Ajax een heidens karwei. Er werd gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag en zelfs verloren van FC Twente. In de UEFA Cup won men met 1-0 van Auxerre en vandaag had men de blessuretijd nodig om uiteindelijk van FC Den Bosch te winnen.

De oefenmeester staat al enige tijd ter discussie vanwege zijn aankoopbeleid. Veel mensen claimen dat Koeman nog nauwelijks een goede aankoop heeft gedaan. Er wordt op gewezen dat Koeman bij Vitesse onder meer Peeters en Martel voor veel geld heeft aangetrokken maar dat deze als mislukt kunnen worden betiteld. Bij Ajax geld dat ook voor onder meer Victor Sikora en Tom Soetaers. De nieuwe aankoop Angelos Charisteas heeft ook nog niet kunnen bewijzen beter te zijn dan de jonge Ryan Babel.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!