Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin Drent mogelijk naar China


21 februari 2005 - FC Groningen aanvaller Martin Drent maakt mogelijk de verrassende overstap naar het Chinese Gimde FC, zo meldt RTV Noord. Sinds een week zijn beide partijen in gesprek met elkaar, gisteren was er ook een Chinese delegatie aanwezig om Drent te bekijken in het duel Groningen - FC Twente. De aanvaller speelde alleen de laatste tien minuten.

Een overgang van de 34 jarige Drent is zeer goed mogelijk. De transfer zou zelfs al komende week kunnen plaatsvinden. Zes maart begint immers de Chinese competitie. Drent is door de komst van Erik Nevland niet langer de eerste spits bij FC Groningen en denkt nu dus aan een lucratief avontuur in China. Bij Gemde FC is onze landgenoot Martin Koopban trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!