Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

O'Brien en Ajax per direct uit elkaar


21 februari 2005 - Ajax en John O'Brien hebben besloten om per direct uit elkaar gegaan. De Amerikaans international had de Amsterdammers verzocht zijn contract per onmiddelijke ingang te beindigen en een overschrijving te regelen naar ADO Den Haag. Ajax zal meewerken aan de transfer mede doordat O'Brien nauwelijks aan spelen toekwam in Amsterdam. O'Brien had nog een contract tot komende zomer.


Het zat O'Brien de afgelopen jaren niet mee. Keer op keer raakte de speler geblesseerd, verschillende blessures passeerden de afgelopen jaren. O'Brien staat al sinds 1998 onder contract bij Ajax. Nadat hij eerst nog een seizoen werd verhuurd aan FC Utrecht speelde hij in totaal 66 duels. Hoogtepunt was het seizoen 2001/2002 waarin O'Brien 27 duels speelde. Door blessures en de komst van de Braziliaan Maxwell en in mindere mate Jelle van Damme kwam O'Brien daarna nog nauwelijks aan spelen toe.

Vandaag vertrekt de speler voor twee maanden naar de Verenigde Staten. O'Brien probeert met een alternatieve wijze van fysiotherapie volledig te herstellen van zijn blessures. Dit seizoen kwam O'Brien slechts 1 duel in actie. Het is onbekend wanneer de speler inzetbaar zal zijn voor ADO Den Haag. De 21-voudig international van de Verenigde Staten tekende bij ADO Den Haag een contract tot de zomer van 2006.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!