Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosschaart in ziekenhuis na wondinfectie


21 februari 2005 - Pascal Bosschaart is ook komende donderdag nog niet inzetbaar bij Feyenoord. De Rotterdammer wordt in het ziekenhuis behandeld voor een hardnekkige wondinfectie aan het onderbeen. De verwachting is dat Pascal Bosschaart het ziekenhuis nog voor het weekend zal kunnen verlaten.


'De infectie zal bestreden worden met antibiotica', legde clubarts Robbart van Linschoten maandag uit op de website van Feyenoord. 'Dat kan ook thuis op de bank, maar we willen zeker zijn van een optimale behandeling.' Bosschaart speelde voor het laatste voor Feyenoord op 23 januari, toen Vitesse in De Kuip met 2-1 won. (http://www.fr-fans.nl/)

Feyenoord is overigens komende donderdag favoriet in het UEfa Cup treffen tegen het Portugese Sporting Lissabon. Voor winst van de Rotterdammers wordt door MrBookmaker.com 1,90 keer de inleg uitgekeerd. Voor een zege van Sporting is dat 3,50 maal je inzet. Een gelijkspel lever 3,25 keer de inleg op. Feyenoor verloor het uitduel in Portugal met 2-1 en moet dus komende donderdag winnen om naar de volgende ronde te gaan. MrBookmaker.com stort je eerste inzet terug wanneer je deze verliest! Je kan nu dus een aardig risico nemen bijvoorbeeld met Feyenoord met een maximale inzet van 15 euro. Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!