Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sporting coach Peseiro geschorst


21 februari 2005 - Net als FC Utrecht zal ook Sporting Portugal het moeten doen zonder coach tegen Feyenoord. Josť Peseiro is geschorst door de tuchtcommissie van de UEFA. De trainer van de Portugezen is geschorst, omdat hij tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord diverse keren de zone voor de trainers had verlaten om kritiek te leveren op het arbitrale trio, vanwege een rode kaart die hij vorige week kreeg tegen Feenoord.


Peseiro mag zich donderdag rondom het duel niet in de technische zones, zoals de spelerstunnel en de kleedkamer, begeven. Bij Sporting zal ook Custodio niet van de partij zijn. De verdediger werd afgelopen week eveneens van het veld gestuurd en is dus ook geschorst.

Feyenoord is overigens komende donderdag favoriet in het UEFA Cup treffen tegen het Portugese Sporting Lissabon. Voor winst van de Rotterdammers wordt door MrBookmaker.com 1,90 keer de inleg uitgekeerd. Voor een zege van Sporting is dat 3,50 maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,25 keer de inleg op. Feyenoor verloor het uitduel in Portugal met 2-1 en moet dus komende donderdag winnen om naar de volgende ronde te gaan. MrBookmaker.com stort je eerste inzet terug wanneer je deze verliest! Je kan nu dus een aardig risico nemen bijvoorbeeld met Feyenoord met een maximale inzet van 15 euro. Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!