Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fitte selectie voor Guus Hiddink


21 februari 2005 - Morgen staat voor PSV na vele jaren wachten de tweede ronde van de UEFA Champions League op het programma. Nadat het acht jaar op rij niet was gelukt, wist de ploeg van Guus Hiddink het dit seizoen wel te halen. De tegenstander is ook geen onbekende. Het Franse AS Monaco komt op bezoek.


Vorig jaar speelde PSV ook al tegen AS Monaco. PSV zat toen samen met Monaco, Deportivo la Coruna en AEK Athene in één van de poules van de Champions League. In Eindhoven werd met 1-2 verloren. Wilfred Bouma scoorde toen uit een vrije trap voor PSV. In Monaco werd het 1-1. Jan Vennegoor of Hesselink was toen de doelpuntenmaker aan Eindhovense kant.

AS Monaco eindige in Poule A dit seizoen op de 1e plaats. De Monegasken wisten Liverpool, Olympiakos Piraeus en Deportivo la Coruna achter zich te houden. In 6 wedstrijden wist Monaco 4x te winnen en verloor 2x. Dat was in totaal 12 punten en voldoende voor de 1e plaats in de poule. Thuis wist Monaco alle 3 de wedstrijden te winnen, uit werd er alleen gewonnen van Deportivo. Monaco was toen met 0-5 te sterk. In totaal scoorde Monaco 10x en kreeg het 4 goals tegen.

Guus Hiddink heeft morgen de beschikking over een compleet fitte selectie en zal het nog moeilijk krijgen, aangezien er nog 2 spelers moeten afvallen uit de selectie. PSV kende in de aanloop van dit duel een goede generale repetitie, want in Eindhoven werd NEC met 4-1 verslagen. Afgelopen zaterdag konden John de Jong en Johann Vogel nog niet van de partij zijn, beide spelers trainden maandag weer volledig met de groep mee en zijn derhalve fit.

De generale repetitie voor AS Monaco was minder, aangezien Monaco met 1-1 gelijk speelde tegen Olympiques Lyonnais, maar dat is dan ook de koploper van Frankrijk. Ook Monaco heeft een fitte selectie. Enig twijfelgeval is verdediger Sebastien Squillaci. Over de Fransman wordt pas op het laatste moment besloten of hij inzetbaar is of niet. (http://www.psvzone.nl/)

PSV is de favoriet tegen Monaco. Voor winst van het elftal van Guus Hiddink wordt door MrBookmaker.com 2,10 keer de inleg uitgekeerd. Voor een zege van AS Monaco in het Philips Stadion is dat 3,20 maal je inzet. Een gelijkspel levert eveneens 3,20 keer de inleg op. MrBookmaker.com stort je eerste inzet terug wanneer je deze verliest! Je kan nu dus een aardig risico nemen bijvoorbeeld met PSV dan wel Monaco met een maximale inzet van 15 euro. Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!