Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord werkt aan nieuw contract Kuijt


22 februari 2005 - Dirk Kuijt heeft met zijn vele goals en goede spel een nieuw contract bij Feyenoord verdiend, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Katwijker sprak al twee maal met Feyenoord over een nieuwe verbintenis. "De onderhandelingen hoeven wat mij betreft niet lang meer te duren" aldus Dirk Kuijt in het Algemeen Dagblad. De aanvaller heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2007.


Feyenoord technisch directeur Mark Wotte in het Algemeen Dagblad: ,,Dirk is onze aanvalsleider en de spil van het toekomstige Feyenoord. Daarom willen we er snel uitkomen. Toen er eerder dit seizoen belangstelling was, hebben we bewust besloten hem niet te laten gaan. Dat was ook een signaal naar de trainersstaf: Feyenoord verkoopt niet zijn beste speler. Van Dirk zelf weten we dat hij nog niet klaar is met Feyenoord. Hij wil eerst een prijs winnen met deze club en Dirk is zo'n voetballer die het meent als hij dat zegt. Natuurlijk: het wordt anders als een club van het kaliber Real Madrid zich ineens bij hem zou melden. Maar dat is logisch.''

Kuijt wil dus eerst een prijs pakken bij Feyenoord, zoals hij dat eerder met FC Utrecht deed met de Amstel Cup. Feyenoord heeft ook de onderhandelingen geopend met Romeo Castelen en Salomon Kalou over een beter contract. Ook deze spelers hebben in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2007. Feyenoord coach Ruud Gullit heeft overigens de clubleiding van de Rotterdammers laten weten ook volgend jaar graag te willen werken met Patrick Lodewijks als keeper. Normaal gesproken zou hij volgend seizoen stage gaan lopen bij keeperstrainer Pim Doesburg. In maart valt de beslissing over Lodewijks.

Feyenoord is overigens komende donderdag favoriet in het UEFA Cup treffen tegen het Portugese Sporting Lissabon. Voor winst van de Rotterdammers wordt door MrBookmaker.com 1,90 keer de inleg uitgekeerd. Voor een zege van Sporting is dat 3,50 maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,25 keer de inleg op. Feyenoor verloor het uitduel in Portugal met 2-1 en moet dus komende donderdag winnen om naar de volgende ronde te gaan. MrBookmaker.com stort je eerste inzet terug wanneer je deze verliest! Je kan nu dus een aardig risico nemen bijvoorbeeld met Feyenoord met een maximale inzet van 15 euro. Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!