Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twijfels over inzetbaarheid Denny Landzaat


22 februari 2005 - Zowel AZ als Alemannia Aachen zal het komende donderdag moeten doen met een niet geheel fitte aanvoerder. Zowel Denny Landzaat (AZ) als Erik Meijer (Aachen) zijn niet fit. Beide hebben problemen aan de enkel. Landzaat liep afgelopen zondag in het competitieduel tegen Roda JC een kneuzing op, Meijer liep de blessure al op in het eerste treffen tussen beide clubs in de UEFa Cup.


Voor beide spelers zal pas op het laatste moment worden bekeken of ze speelklaar zijn. De beide clubs hopen natuurlijk een beroep te kunnen doen op hun aanvoerders, het zal echter een moeilijk karwei zijn of de clubs moeten tevreden zijn met een speler die niet op volle kracht kan spelen.

In tegenstelling tot vorige week is Kenneth Perez nu wel volledig fit. Dat nieuws zal Co Adriaanse tevreden stellen. Perez was evenals Landzaat de hele week grieperig in de aanloop van Alemannia Aachen - AZ. Perez begon wel aan de wedstrijd, Landzaat niet. De Deense aanvaller kon echter nimmer zijn eigen niveau halen in het stadion van Keulen.

AZ wordt in in ieder geval gezien als de grote favoriet komende donderdag. Niets lijkt AZ in de weg te staan om nog een ronde Europees te overleven. Er wordt door onze partner MrBookmaker.com slechts 1,33 maal je inzet uitgekeerd. Voor Aachen is dat maar liefst 8 maal je inzet. Bij een gelijkspel keert MrBookmaker.com 4,10 uit maal je inzet. Profiteer nu! Verlies je bij de eerste inzet? MrBookmaker.com betaalt het terug! (tot een maximum van 15 euro). Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!