Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Morgen: chatsessie met Ronald Dassen


22 februari 2005 - Komende woensdag, 23 februari, komt Ronald Dassen op bezoek in de VoetbalPlus.nl chatbox. De aanvoerder van Fortuna Sittard zal vanaf 16.00 uur je vragen proberen te beantwoorden. Fortuna Sittard is de afgelopen weken/maanden veel in het nieuws geweest en dus leek het ons een goede gelegenheid Ronald Dassen eens uit te nodigen voor een chat.


Nadat eerder al Geert den Ouden (ADO Den Haag) en Regillio Vrede (TOP Oss) al eens kwamen is het nu dus de beurt aan Fortuna Sittard speler Ronald Dassen. In de toekomst zullen er steeds vaker spelers op bezoek komen in de chatbox. Noteer dus 23 februari 16.00 uur in je agenda! De VoetbalPlus.nl chatbox, jij bent er toch ook? Wees er in ieder geval snel bij want er zijn maar een gelimiteerde aantal plaatsen beschikbaar in de chatbox.

Deze chat is mede mogelijk gemaakt door:
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!