Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Degelijk PSV mag blijven hopen


22 februari 2005 - PSV mag blijven hopen op de kwartfinales van de Champions League. Vanavond was een oerdegelijk PSV met 1-0 te sterk voor AS Monaco. De Braziliaan Alex scoorde al vroeg in het duel de enige treffer uit een corner van Mark van Bommel. Monaco kon vanavond nauwelijks voor gevaar zorgen en was geen schim meer van het elftal dat vorig seizoen nog de finale van de Champions League behaalde.


PSV liet zien dat het voetbal in Nederland nog niet eens zo slecht was. Het elftal van Guus Hiddink troefde Monaco op alle flanken af. Verdedigend stond PSV als een huis en gaf geen kansen weg aan Monaco. Op het middenveld heersten het trio Van Bommel, Vogel en natuurlijk Cocu. In de aanval zorgde vooral Park voor het nodige gevaar door vanaf de buitenkanten op te komen.

Al na zeven minuten stond PSV op voorsprong en gaf dat dus niet meer uit handen. De corner was van Van Bommel, Alex kopte met een stuit hard binnen. Monaco doelman Roma was kansloos. Monaco had bij de corner bewust gekozen voor geen man bij de tweede paal, Alex kopte hem juist in die hoek. PSV zat op rozen maar kon de 1-0 voorsprong niet verder uitbouwen. De mogelijkheden waren er echter wel, PSV drong aan en kreeg enkele kansjes.

Ook in de tweede helft bleef PSV eenvoudig overeind. PSV mag dus hopen op nog een ronde Champions League wat miljoenen zal opleveren. Monaco kon vandaag nauwelijks imponeren en zal over twee weken heel anders voor de dag moeten komen om PSV van een ronde verder af te houden. PSV weet namelijk dat men bij het scoren van een goal in Monaco nog dichter bij de laatste acht zal komen. Uitdoelpunten zijn namelijk goud waard in Europa.

Overige uitslagen:
Real Madrid - Juventus 1-0
Liverpool - Leverkusen 2-0
Bayern Munchen - Arsenal 3-1Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!