Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sporting zonder verdedigingsduo


22 februari 2005 - Sporting Portugal moet het donderdag in het UEFA Cup duel tegen Feyenoord stellen zonder haar verdedingsduo Anderson Polga en Beto. Beide verdedigers kampen met een spierblessure. Beto was er ook vorige week niet bij, Anderson Polga wel. Polga raakte zaterdag in de wedstrijd tegen União Leiria geblesseerd.


Ook een andere speler, namelijk Custodio is niet beschikbaar. De middenvelder is geschorst na zijn dubbele gele kaart in de eerste ontmoeting met Feyenoord. Naast Custodio moet ook coach José Peseiro op de tribune plaats nemen. Bij Feyenoord mist men overigens de verdedigers Gyan, Bosschaart, Mtiliga (geblesseerd) en Ostlund (niet speelgerechtigd). Vandaar ook heeft Ruud Gullit de negentien jarige verdediger Mark van den Boogaart bij de selectie gehaald.

Feyenoord is overigens komende donderdag favoriet in het UEFA Cup treffen tegen het Portugese Sporting Lissabon. Voor winst van de Rotterdammers wordt door MrBookmaker.com 1,90 keer de inleg uitgekeerd. Voor een zege van Sporting is dat 3,50 maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,25 keer de inleg op. Feyenoor verloor het uitduel in Portugal met 2-1 en moet dus komende donderdag winnen om naar de volgende ronde te gaan. MrBookmaker.com stort je eerste inzet terug wanneer je deze verliest! Je kan nu dus een aardig risico nemen bijvoorbeeld met Feyenoord met een maximale inzet van 15 euro. Klik hier om daar nu van de profiteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!