Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Succesvolle chatsessie met Ronald Dassen


23 februari 2005 - Vandaag bezocht Ronald Dassen, de aanvoerder van Fortuna Sittard de chatbox van VoetbalPlus.nl om daar ruim een uur te komen chatten. Fortuna Sittard is de afgelopen weken/maanden veel in het nieuws geweest en dus leek het ons een goede gelegenheid Ronald Dassen eens uit te nodigen voor een bezoek van onze chatbox.


Nadat eerder al Geert den Ouden (ADO Den Haag) en Regillio Vrede (TOP Oss) al eens kwamen was het nu dus de beurt aan Fortuna Sittard speler Ronald Dassen. In de toekomst zullen er steeds vaker spelers op bezoek komen in de chatbox. Volgende week vrijdag zal de jonge middenvelder van SC Heerenveen Thomas Prager komen, ben jij er dan ook? Wees er in ieder geval snel bij want er zijn maar een gelimiteerde aantal plaatsen beschikbaar in de chatbox.

De bezoekers konden vandaag alles vragen aan Ronald Dassen en dat is dan ook gebeurd! Dassen ging uitgebreid de discussie aan met Fortuna Sittard supporters over de spreekkoren die klonken bij het duel Fortuna Sittard - Heracles Almelo. Daarnaast ging hij ook uitgebried in over de titelkandidaten van de Gouden Gids Divisie. Naast veel Fortuna Sittard fans waren er ook supporters van andere clubs, bijvoorbeeld VVV, FC Zwolle en Heracles Almelo.

Klik hier voor de chatbox

Deze chat was mede mogelijk gemaakt door:
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!