Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen met Radomski en Huntelaar tegen Newcastle


23 februari 2005 - Gert-Jan Verbeek kan donderdag in het UEFA Cup treffen met Newcastle United gewoon een beroep doen op Arek Radomski en Klaas-Jan Huntelaar. Eerstgenoemde was de afgelopen weken al aanwezig. Huntelaar speelde afgelopen zondag tegen De Graafschap niet vanwege een liesblessure en is nog altijd niet fit toch is de jonge aanvaller te belangrijk om hem niet in actie te laten komen.


Heerenveen moet in Newcastle een 2-1 achterstand ongedaan zien te komen, het zal dus een zeer moeilijke opgave worden voor het team van Gert-Jan Verbeek. Toch gaat Heerenveen er alles aan doen om het Newcastle behoorlijk moeilijk te maken. Het lijkt erop dat de Friezen vol op de aanval gaan spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!