Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europees avontuur Ajax voorbij


24 februari 2005 - Ajax ligt uit de UEFA Cup. De Amsterdammers verloren vandaag met 3-1 in en tegen Auxerre. Ajax ging naar Frankrijk met een 1-0 voorsprong en met de verwachting de volgende ronde te bereiken. Auxerre kwam namelijk de laatste weken nauwelijks tot scoren vandaag trof het elftal van Guy Roux echter drie maal doel.


Na ruim een half uur spelen was er de wraak van Bonaventura Kalou. De oud-Feyenoorder werd in Amsterdam vorige week racistisch bejegend middels een spandoek. Vandaag opende de uitblinker van het duel de score voor Auxerre. Ajax kwam echter al snel tegen de verhouding in terug door een doelpunt van Ryan Babel, Auxerre zou in het restant nu nog twee maal moeten scoren vanwege de uitdoelpuntenregel.

Auxerre, de nummer vijf van Frankrijk, en Ajax gingen met de 1-1 stand rusten. Ajax stond met een half been in de achtste finales. Toch ging het nog mis. Benoit Cheyrou scoorde tien minuten in de tweede helft de 2-1 en Auxerre bleef maar druk zetten. Kalou blonk uit met een aantal hoogstandjes, de verdediging van Ajax leek te gaan vallen. Vier minuten voor tijd viel pas de terechte beslissing toen Mathis de 3-1 scoorde. Ajax ligt uit de UEFA Cup.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!