Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ al op zoek naar vervanger Kromkamp


28 februari 2005 - AZ lijkt te verwachten dat Jan Kromkamp aan zijn laatste seizoen bezig is bij de Alkmaarders. De nieuwe coach, Louis van Gaal, scoutte afgelopen weekend namelijk de Roemeen Cosmin Contra in een vriendschappelijk duel van Poli AEK Timisoara, dat hem sinds januari huurt van Atlético Madrid. Het nieuws was vandaag te lezen in De Telegraaf. Contra speelde de eerste helft van dit seizoen op huurbasis bij West Bromwich Albion.


De 29 jarige Contra werd in de winterstop ook in verband gebracht met Feyenoord. Uiteindelijk zou Feyenoord hebben gekozen voor de Zweed Ostlund. Het is onduidelijk wat Van Gaal van de Roemeense back vond. Contra zou Kromkamp moeten opvolgen die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Valencia en Schalke '04. Kromkamp werd de voorbije weken echter ook in de gaten gehouden door onder meer Manchester United.

Contra heeft bij Atletico Madrid in ieder geval een contract tot de zomer van 2007. Het lijkt er echter op dat de Spanjaarden de voormalig speler van onder meer Alaves en AC Milan voor een kleine transfersom laten vertrekken. Naast Contra zou volgens De Telegraaf overigens RKC speler Serginho Greene een kandidaat zijn om Jan Kromkamp op te volgen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!