Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Thomas Prager komt naar de VoetbalPlus.nl chatbox


28 februari 2005 - Komende Vrijdag, 4 maart, zal Heerenveen middenvelder Thomas Prager in de VoetbalPlus.nl chatbox komen. Onlangs speelde Prager nog met Heerenveen tegen Newcastle United en bood goed partij tegen Bowyer en Jenas. Vandaag hoorde de 19 jarige middenvelder dat hij is opgeroepen voor Jong Oostenrijk. Voldoende stof dus om over te praten met deze talentvolle middenvelder.


In de VoetbalPlus.nl chatbox kwamen eerder al onder meer Geert den Ouden (ADO Den Haag), Regillio Vrede (TOP Oss) en vorige week nog Fortuna Sittard aanvoerder Ronald Dassen. Ook met Thomas Prager zal het opnieuw een drukke maar gezellige chat worden. Het definitieve tijdstip zal snel op de site worden gepubliceerd.

En dan nog dit:
Binnenkort verschijnt in het sportkatern van het Algemeen Dagblad, AD Sportwereld, een extra pagina over Sport & Multimedia. Daarin is onder andere een rubriek te vinden waarin je je favoriete sportwebsite kan nomineren voor een plaatsje in de 'hitlijst'. Natuurlijk zouden wij van VoetbalPlus.nl het een erg grote eer vinden als ook wij in deze hitlijst komen. Vandaar dat we je vragen of je, als je onze website goed genoeg vindt natuurlijk, een mailtje zou willen sturen naar AD Sportwereld met daarin de melding dat VoetbalPlus.nl de beste sportwebsite is en waarom!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!