Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Shinji Ono verkopen


28 februari 2005 - Feyenoord hoopt aan het einde van het seizoen afscheid te kunnen nemen van Shinji Ono. De middenvelder heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2007 en zodoende wil Feyenoord hem dit jaar nog verkopen. Hiermee spreekt Feyenoord indirect ook haar vertrouwen uit in Nicky Hofs. De jonge middenvelder vervangt op dit moment al de nog niet geheel fitte Ono en maakt een goede indruk.


Shinji Ono speelde tot dusver 99 competitieduels voor Feyenoord waarin zestien maal scoorde. Met Feyenoord pakte de Japanse middenvelder in zijn eerste seizoen de UEFA Cup. Een fitte Ono is voor Feyenoord goud waard. De speler kampt echter al geruime tijd met problemen aan zijn enkel. Nu lijkt Feyenoord dus afscheid te willen nemen van de Japanse middenvelder. Zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker is inmiddels al druk op zoek naar een geschikte club voor de speler. Een mogelijk vertrek van Ono zal de belangen van Feyenoord in Japan flink minimaliseren. Feyenoord lijkt zodoende ook te moeten komen met een nieuwe Japanse speler. De Rotterdammers strijken jaarlijks miljoenen op uit Japan.

Daarnaast lijkt Henk van Stee toch te vertrekken als hoofd jeugdopleidingen bij Feyenoord. Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen verwacht dat Stanley Brard de opvolger zal gaan worden van Van Stee. Sparta zal Van Stee zodoende kunnen aanstellen als coach. Overigens zal Sparta Christian Gyan voor de rest van het seizoen gaan huren van Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!