Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slechts 1 Nederlandse club in Intertoto


1 maart 2005 - Er mag deze zomer slechts één Nederlandse club meedoen aan het toernooi om de Intertoto Cup. Daarvoor zijn twee kandidaten: SC Heerenveen en Roda JC. De KNVB besloot om slechts één plaats in het toernooi op te eisen, omdat de bond denkt dat SC Heerenveen of Roda JC zich via de competitie wel zal plaatsen voor het toernooi om de UEFA Cup.

Als de KNVB twee plaatsen vraagt en er uiteindelijk maar één gebruikt, legt de UEFA een hoge boete op. De KNVB gaf clubs extra lang de kans om zich aan te melden voor het Intertoto-toernooi, maar slechts twee clubs hapten dus toe. De Nederlandse deelnemer aan het toernooi begint op 16 of 17 juli. De winnaars van de Intertoto plaatsen zich alsnog voor het UEFA Cup-toernooi. (www.abelenstra.com)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!