Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Oude Kamphuis bijna rond met Nürnberg'


3 maart 2005 - Niels Oude Kamphuis vertrekt komende zomer zeker bij Schalke '04. Verwacht werd mogelijk dat de de speler zou gaan tekenen bij Feyenoord. Niets blijkt minder waar. Onze landgenoot lijkt volgend seizoen te gaan spelen voor 1. FC Nürnberg. Oude Kamphuis wil namelijk op het middenveld gaan spelen en denkt bij Schalke en bij Feyenoord nog altijd te worden gezien als rechtsback.


Oude Kamphuis krijgt bij Nürnberg een centrale rol op het middenveld. 'Ik wil graag deze overstap maken. Ik heb hier een goed gevoel bij en had een goed gesprek met trainer Wolfgang Wolf.' Aldus Oude Kamphuis in Duitse media. De supporters van Nürnberg zijn in de wolken met het nieuws dat een speler als Oude Kamphuis interesse heeft in hun club.

Nürnberg staat op een veertiende plaats in de Bundesliga maar heeft wel de topscorer van de competitie in haar selectie. De Slowaak Mintal scoorde dit seizoen al achttien maal en lijkt derhalve onhoudbaar voor de bespelers van het Frankenstadion. Oude Kamphuis heeft bij Schalke '04 een aflopend contract en is zodoende komende zomer transfervrij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!