Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robert treft drie maal doel tegen TOP Oss


3 maart 2005 - PSV heeft zeer eenvoudig de halve finale van de Amstel Cup bereikt. In Eindhoven liep PSV met 6-1 over TOP Oss heen. PSV hoefde nauwelijks te vrezen van de Gouden Gids Divisieclub. Al na twee minuten opende Michael Lamey de score voor PSV. De Braziliaanse spits Robert gaf zijn visitekaartje af door vandaag drie maal te scoren, waaronder een strafschop.


PSV coach Guus Hiddink spaarde vanavond Wilfred Bouma en Johann Vogel die niet eens op de bank zaten. Alex, Ji-Sung Park en Gomes begonnen op de bank. TOP Oss coach Van den Ham moest het vanavond stellen zonder Vrede en Simons, die beide gisteren op de training geblesseerd moesten afhaken.

Al na twee minuten opende Michael Lamey de score, na uitglijden van Van den Berg die de bal juist probeerde uit te verdedigen. Hierna liet TOP Oss zich nog bijna gelden. Een te korte terugkopbal van Lamey leverde geen doelpunt op, terwijl Orlando Smeekes nog alle tijd had deze kans af te maken. Niet veel later keek TOP Oss al tegen een 2-0 achterstand aan doordat scheidsrechter Wiedemeijer een penalty toekende na een overtreding van Van der Sloot. De normale strafschopnemer Van Bommel gaf de kans aan Robert, die vanavond zijn debuut maakte, te scoren. De Braziliaan profiteerde optimaal: 2-0

Nog voor rust liep PSV uit naar een 4-0 tussenstand. Na 26 minuten spelen was het namelijk opnieuw tijd voor een goal van Robert, zijn tweede al weer van de avond op aangeven van Beasley. Diezelfde Beasley scoorde voor rust de mooiste goal van de avond. Met een fraaie trap wist de Amerikaans international TOP Oss doelman De Vogt te passeren.

In de tweede helft ging PSV op een lager tempo spelen maar liep dus toch nog naar een 5-0 voorsprong toe. Na 58 minuten viel de treffer. Het werd de derde treffer van Robert, opnieuw op aangegeven van DaMarcus Beasley. Vier minuten na de treffer van Robert scoorde TOP Oos nog tegen. Alex vergat Van Dalen, de verdediger van TOP Oss kopte de eretreffer binnen. Zeven minuten voor tijd scoorde Mark van Bommel de 6-1. Daar bleef het bij. Het bekersprookje van TOP Oss is daarmee voorbij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!