Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Cler inzetbaar voor AZ in topper tegen Ajax


3 maart 2005 - Tim de Cler is door de tuchtcommissie van de KNVB vrijgesproken vanwege zijn rode kaart in het competitieduel tussen AZ en Roda JC. Na een opstootje aan het einde van het duel werd de linksback van AZ evenals de Roda JC spelers Cisse en Van Dijk van het veld uitgestuurd. Eerder eiste de aanklager betaald voetbal twee duels, plus één voorwaardelijk


Vandaag pleitte de tuchtcommissie den KNVB de speler echter vrij vanwege zijn vermeende aandeel in het opstootje vorige week. Tim de Cler is zodoende komende zondag inzetbaar bij de topper tussen Ajax en AZ.

AZ voorzitter Dirk Scheringa hoopt op de steun van zo veel mogelijk AZ supporters in Donetsk. In de achtste finales van de Amstel Cup neemt AZ het in Oost-Europa op tegen Shaktar Donetsk. Scheringa zal 250 euro sponsoren van de reissom voor elke seizoenkaarthouders dan wel sponsor die besluit naar Donetsk te reizen.

Ajax is zondag overigens de favoriet. Door MrBookmaker.com wordt 1,82 maal de inzet uitgekerd wanneer je een gok waagt op de Amsterdammers. Voor AZ is dat 3,60 en een gelijkspel levert 3,40 maal je inzet op. MrBookmaker.com. Je eerste inzet van een maximum van 15 euro krijg je nu terug van MrBookmaker.com wanneer je verliest!



Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!