Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Feyenoord eenvoudig door


3 maart 2005 - Na Willem II, Ajax en PSV heeft ook Feyenoord zich eenvoudig geplaatst voor de halve finales van de Amstel Cup. In de eigen Kuip werd met 4-0 gewonnen van NAC Breda. De 2 K's (Kalou en Kuijt) namen ieder twee treffers voor hun rekening.


Feyenoord had het in de eerste helft bijzonder moeilijk tegen het compact spelende NAC. De Bredase ploeg besloot in een defensief 4-4-2 systeem te gaan spelen tegen Feyenoord en te loeren op de counter. Feyenoord kwam er maar moeizaam uit. Op de rand van buitenspel was het uiteindelijk Kalou die vlak voor rust de ban brak.

In de tweede helft liep Feyenoord al snel uit naar een 2-0 voorsprong nadat men een strafschop kreeg toegekend. Dirk Kuijt was koelbloedig en maakte de tweede Feyenoord treffer. Kalou en Kuijt maakt beide nog een tweede treffer in het restant van het duel. Feyenoord wint dus vrij eenvoudig met 4-0 van NAC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!