Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Christian Gyan niet naar Sparta


4 maart 2005 - Christian Gyan gaat de rest van het seizoen niet voor Sparta spelen. De beleidsbepalers zagen de komst van de Ghanese rechtsback wel zitten om meer balans in het elftal te krijgen, maar trainer Mike Snoei zag niets in de overgang. Feyenoord gaat nu op zoek naar een andere clubs waar men de Ghanees international aan kan verhuren.


Door de komst van de Zweedse rechtsback Alexander Ístlund in de winterstop als wel de stormachtige ontwikkeling van de jonge Gianni Zuiverloon is Gyan overbodig. De Ghanese verdediger heeft een aflopend contract bij Feyenoord, niets lijkt er op dat de speler een nieuwe verbintenis krijgt. Gyan is een ware cultheld in De Kuip maar qua voetballende kwaliteiten heeft de speler niets te zoeken in Rotterdam-Zuid.

Sparta speelt vanavond op kunstgras in Leeuwarden tegen Cambuur. Kan Sparta ook op deze ondergrond uit de voeten. Door MrBookmaker.com wordt men in ieder geval gezien als de favoriet. Op winst van Sparta wordt 2,20 uitgekeerd, bij Sparta is dat 2,60. Een gelijkspel levert 3,40 op. MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!