Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC - NEC lijkt door te gaan


4 maart 2005 - Het competitieduel RBC Roosendaal - NEC lijkt vanavond gewoon doorgaan te vinden. Het afdeksysteem in het Vast&Goed Stadion heeft het volgens de officiele website van RBC Roosendaal 'zijn werk aardig gedaan'. Vandaag zal een dertigtal vrijwilligers het veld proberen sneeuwvrij te maken. Bij RBC lijkt Ikedia vanavodn overeigens zijn rentree te maken.


Het afdeksysteem blijft volgens de website van RBC nog wel even liggen en zal pas in de loop van de middag worden verwijderd mede op het oog van nog meer sneeuwval. Het veld is volgens de club in ieder geval goed bespeelbaar, een kleine bovenlaag is hard vanwege de afgelopen nacht. Door het dooien in de loop van vanmiddag lijkt ook dit geen probleem.

Klik hier voor de wekelijkse voorbeschouwing van VoetbalPlus.nl op komend Eredivisie weekendVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!