Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Barry van Galen langer bij AZ


4 maart 2005 - Barry van Galen blijft bij AZ. De 'geniale gek' zoals hij door veel mensen wordt genoemd kreeg al eerder de aanbieding zijn contract met 1 seizoen te verlengen. De creatieve middenvelder twijfelde enige tijd maar heeft nu vandaag toch zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2006. De 34 jarige middenvelder blijft dus behouden voor AZ en zal volgend seizoen gaan werken met de nieuwe coach Louis van Gaal.


Van Galen maakte dit seizoen al meerdere malen het verschil voor AZ, zowel in negatief als positief opzicht. De domme rode kaart van Van Galen in het Amstel Cup tegen Feyenoord kost de Alkmaarders dit seizoen een verder bekeravontuur. De opleving van Van Galen betekende afgelopen week echter ook een ronde verder in de UEFA Cup en de 3-1 winst op Willem II.

Directeur voetbalzaken Martin van Geel is uiterst tevreden over de contractverlenging van de publiekslieveling. “AZ is zeer content met de contractverlenging. Wij zijn bijzonder tevreden over Barry van Galen en hij is fit genoeg om een jaar langer op topniveau te voetballen. Hij is van grote waarde voor het team”, aldus Van Geel op AZ.nl.

De 34 jarige Van Galen is al weer bezig aan zijn achtste seizoen voor AZ. Eerder speelde de middenvelder voor Haarlem, Roda JC en NAC Breda. Zijn beste periode kende de speler zonder twijfel bij AZ. Van Galen speelde zelfs mee met Oranje in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra wat zijn debuut betekende bij het Nederlands Elftal.

Ajax is zondag de favoriet in de topper tegen AZ. Door MrBookmaker.com wordt 1,82 maal de inzet uitgekerd wanneer je een gok waagt op de Amsterdammers. Voor AZ is dat 3,60 en een gelijkspel levert 3,40 maal je inzet op. Vorig seizoen won Ajax in ieder geval nipt met 3-2 van AZ, maar de Alkmaarders hadden toen het beste van het spel. Weet jij hoe het dit jaar zal eindigen? MrBookmaker.com. Je eerste inzet van een maximum van 15 euro krijg je nu terug van MrBookmaker.com wanneer je verliest!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!