Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bestuur FC Den Bosch praat over Wisman


4 maart 2005 - Henk Wisman heeft mogelijk zijn langste tijd als coach van FC Den Bosch gehad. Nadat gisteren een gesprek was tussen technisch manager Fred van der Hoorn, de coach en de spelersgroep over de huidige stand vanzaken zal morgen (zaterdag) het bestuur gaan vergaderen over de positie van Henk Wisman. FC Den Bosch staat troosteloos op een achttiende plaats in de Holland Casino Eredivisie en ging woensdag roemloos ten onder in het Amstel Cup toernooi tegen Willem II.

Henk Wisman heeft in Den Bosch nog een contract tot volgend jaar zomer (2006). De voormalig coach van FC Volendam geeft aan dat het 'logisch' is dat zijn positie onder druk is komen te staan. Wisman in ht Brabants Dagblad: "Maar we wisten van tevoren dat het heel moeilijk zou worden. Vooral door de financiele mogelijkheden van de club. De manier waarop we woensdag verloren, stond mij ook niet aan. Ik had wel wat meer bezieling verwacht als je de halve finale binnen handbereik hebt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!