Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag - Heerenveen afgelast


4 maart 2005 - Het competitieduel ADO Den Haag - SC Heerenveen van komende zaterdag is afgelast. ADO Den Haag in een persbericht: 'Het speelveld is wegens de winterse omstandigheden onbespeelbaar. Op korte termijn zal er een nieuwe speeldatum worden vastgesteld.' Woensdag werd er nog in het Zuiderpark gespeeld voor de Amstel Cup tussen Den Haag en Ajax, de toestand van het veld is daardoor alleen maar verslechterd.


ADO Den Haag - SC Heerenveen is dus afgelast, de Heerenveen fans mogen vanavond echter uitkijken naar de chatsessie van Thomas Prager in de VoetbalPlus.nl chatbox. De overige duels in de Eredivisie gaan vooralsnog gewoon door.

In de Gouden Gids Divisie staat dit weekend slechts 1 duel op het programma. Enkel Cambuur Leeuwarden - Sparta op kunstgras zal doorgang vinden vanavond. De duels van zondag FC Volendam - Stormvogels Telstar en TOP Oss - Veendam zijn inmiddels ook al afgelast.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!