Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC vergroot zorgen NEC


4 maart 2005 - In een slecht duel trok RBC Roosendaal vanavond aan het langste eind. In het Vast&Goed stadion won de thuisploeg vanavond met 1-0 van NEC Nijmegen en was daarmee de meest gelukkige. De bezoekers kregen namelijk over de hele wedstrijd de beste en meeste kansen, maar wisten niet tot scoren te komen. Door de winst heeft nummer zeventien RBC nu een voorsprong van acht punten op FC Den Bosch de nummer achttien.


RBC Roosendaal heeft dus goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Een verschil van acht punten met FC Den Bosch is redelijk en lijkt met het oog op de selectie van FC Den Bosch ook niet meer overbrugbaar. De kampioen van de Gouden Gids Divisie lijkt kansloos voor lijfsbehoud en kan alvast een begroting op eerste divisie niveau opstellen of er moet nog een wonder gebeuren.

NEC kreeg zoals gezegd in dit slechte duel de beste kansen. Het voetbal speelde zich namelijk voor al op het middenveld af en ook dat had NEC min of meer in handen. Vlak voor rust leek NEC zelfs op voorsprong te komen maar het doelpunt van Rob Wielaert werd terecht wegens buitenspel afgekeurd.

RBC Roosendaal scoorde vanavond ook, maar dit doelpunt in tweede helft telde. Tim Smolders kreeg via de kluts de bal in bezit en wist daarop Dennis Gentenaar te passeren. In het restant van het duel was het maar 1 ploeg die aanviel, dat was dus NEC. Kansen kregen men voldoende maar gescoord werd er niet. NEC blijft zodoende op een vijftiende plaats in de Holland Casino Eredivisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!