Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint in Kerkrade


6 maart 2005 - Een duel met twee gezichten vandaag in Kerkrade. De drie punten leken bij rust voor Roda JC, de thuisploeg dicteerde in het overigens slechte duel en de Tukkers kwamen er nauwelijks aan te pas. Daarbij was er ook nog een terechte voorsprong. In de tweede helft kantelde het duel echter. FC Twente scoorde twee maal en liet Roda JC daarna komen, het elftal van Wiljan Vloet was echter onmachtig om nog iets terug te doen.


Opnieuw liet Roda coach Wiljan Vloet zijn topscorer Cristiano op de bank. De jonge Cisse vormde nu samen met zijn landgenoot Kone de aanval. Het leek ook goed uit te werken. Cisse ging goed door en gaf de bal af op Kone die na vijftien minuten spelen scoorde. FC Twente kwam er in het restant van het duel nauwelijks aan te pas.

In de tweede helft leek een tweede treffer op Roda JC te wachten en waren de drie punten een zekere zaak. Zo ver kwam het echter niet. Roda JC verscheen onthutsend zwak uit de kleedkamer. Sharbel Touma maakte van zijn directe tegenstander Bodnar tot twee maal toe een figurant. Shoukov ('50) en N'Kufo ('58) zorgden voor de Enschedese treffers. Het leverde uiteindelijk de drie punten op omdat Roda JC er niet meer uitkwam. In de slotfase werden Sofiane en Cristiano nog het veld ingebracht maar ook zij konden het verschil niet maken.

Majstorovic liet zich overigens ook weer gelden. Na ruim een uur spelen deelde de Zweedse verdediger een elleboogstoot uit aan zijn tegenstander Cisse. Eerder kreeg de speler al een schikkingsvoorstel van zeven duels, daarvoor is nog geen uitspraak gedaan maar ook nu kan de Zweed weer een onderzoek verwachten. De elleboogstoot werd door scheidsrechter Luinge niet gezien.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!