Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Co Adriaanse twijfelt over opstelling


7 maart 2005 - AZ coach Co Adriaanse heeft zijn opstelling voor komende donderdag tegen het Oekra´ense Shakter Donetsk al zo goed als bekend gemaakt. De oefenmeester geeft aan zeker te zijn van tien namen, over 1 positie twijfelt Adriaanse nog. AZ mist komende donderdag bij de achtste finales van de UEFA Cup alleen Ali Elkhattabi (vliegangst) en de geschorste Barry van Galen.


Henk Timmer is gewoon weer de doelman van AZ. Vorige week viel de doelman uit met een hersenschudding maar daarvan is de keeper helemaal hersteld. Normaal gesproken had hij zondag al weer zijn opwachting gemaakt in het eerste elftal van AZ tegen Ajax, deze wedstrijd werd zoals bekend afgelast.

Ook in de verdediging zijn geen verrassingen met Kromkamp, Mathijsen, Opdam en De Cler. Pas op het middenveld beginnen de twijfels van Adriaanse. Lindenbergh en aanvoerder Landzaat zijn zekerheidjes. Voor de positie achter de spits twijfelt Adriaanse tussen Ramzi en Perez. Wanneer Ramzi speelt, zal Perez doorschuiven naar de linksbuitenplaats. Bij het opstellen van Perez als diepste middenvelder zal Tarik Sektioui worden opgesteld.

De overige twee aanvallers zijn Robin Nelisse en Martijn Meerdink. AZ wordt gezien als de underdog bij de bookmakers. MrBookmaker.com keert maar liefst 4,70 uit bij winst van de Alkmaarders, voor Shakter Donetsk is dat 1,65. Een gelijkspel levert 3,30 op maal je inzet. MrBookmaker.com betaalt nu je eerste inzet terug wanneer je verliest, dit tot een maximum van 15 euro. MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!