Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax had eerste gesprek met Danny Blind


7 maart 2005 - Ajax heeft een eerste gesprek met Danny Blind achter de rug over de functie van hoofdtrainer, zo wist Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen te melden in het RTL 5 programma Voetbal Insite. Een tweede gesprek over de mogelijke opvolging van Ronald Koeman wordt morgen (dinsdag) verwacht.


Op dit moment is Blind nog werkzaam als hoofd jeugd opleidingen van de Amsterdammers en daarmee ook trainer van de A1. Martin Jol (Tottenham) en Henk ten Cate (FC Barcelona) werden gezien als de voornaamste kandidaten bij Ajax, maar beide zien op dit moment een overgang niet zitten. Zodoende lijkt nu Blind dus toch de beste papieren te hebben.

Blind op de website van Voetbal International: 'Ik heb met Ajax gesproken. Er zullen nog meer gesprekken volgen. Om niet op de zaken vooruit te lopen, zeg ik er verder niets over.' Volgens de geruchten zou Ajax overigens afgelopen weekend ook gesproken hebben met Martin Jol, beide partijen doen hierover echter geen uitlatingen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!