Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ contracteert ook Danny Mathijssen


7 maart 2005 - Opnieuw trekt AZ een speler aan van Willem II. Aan het einde van het seizoen zal Danny Mathijssen Tilburg gaan verruilen voor Alkmaar. AZ en Willem II hebben een overeenkomst weten te bereiken over het nog tot 2007 doorlopende contract van Mathijssen. De 21 jarige middenvelder tekende in Alkmaar een contract voor drie seizoenen wat komende zomer in zal gaan.


Na Pius Ikedia (RBC) is Mathijssen al de tweede versterking voor AZ voor komend seizoen. Ongetwijfeld zal de mening van de aanstaande AZ coach Louis van Gaal een belangrijke rol hebben gespeeld in de transfer. ,,We hebben eerst overeenstemming met Willem II over afkoop van zijn tot 2007 doorlopende contract bereikt, waarna we er met Danny zelf ook snel uitkwamen”, aldus directeur voetbalzaken Martin van Geel op de website van AZ. ,,Door het wegvallen van Reinier Robbemond en Miel Mans kwam er ruimte in de selectie. Danny Mathijssen kan zowel rechts als links op het middenveld goed uit de voeten en is een welkome versterking voor onze selectie.

AZ wordt gezien als de underdog bij de bookmakers. MrBookmaker.com keert maar liefst 4,70 uit bij winst van de Alkmaarders, voor Shakter Donetsk is dat 1,65. Een gelijkspel levert 3,30 op maal je inzet. MrBookmaker.com betaalt nu je eerste inzet terug wanneer je verliest, dit tot een maximum van 15 euro. MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!