Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ponk krijgt geen nieuw contract


8 maart 2005 - Ruim een maand nadat VoetbalPlus.nl melding maakte van het feit dat zowel Sandro Calabro als René Ponk FC Utrecht zouden gaan verlaten is dat ook uitgekomen. VoetbalPlus.nl kon toen op basis van zeer betroubare bronnen melden dat de spelers geen nieuw contract zouden krijgen. Calabro vertrok al snel via een achterdeur naar FC Volendam, Ponk maakt het seizoen af en hoeft niet te rekenen op contractverlenging.


Vandaag kwam het nieuws officieel naar buiten. De 33 jarige Ponk krijgt geen nieuw contract bij FC Utrecht. De ploeg uit de Domstad ziet toekomst in Joost Terol en jeugdinternational Michel Vorm. Het is onbekend of Ponk zijn voetballoopbaan nog zal voortzetten of dat hij stopt. De doelman speelde eerder voor VVV Venlo, het Spaanse Compostela en FC Dordrecht.

Link: Nieuwsartikel 1 februariVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!