Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vloet mogelijk coach Lokeren


9 maart 2005 - Wiljan Vloet staat in de belangstelling van het Belgische Lokeren om daar volgend seizoen coach te worden, zo melden diverse Belgische media vandaag. Vloet zou precies passen in het plaatje van Lokeren voorzitter Lambrecht die op zoek is naar een echte 'workaholic'. Vloet is zoals bekend altijd te vinden bij de club waar hij werkt, is er als eerste en vertrekt als laatste.

Inmiddels zou er al een eerste gesprek plaats hebben gevonden tussen Lokeren en Vloet. De oefenmeester vertrekt aan het einde van het seizoen bij Roda JC waar zijn aflopende verbintenis niet zou worden verlengd. Vloet zou mogelijk nog wel als technisch directeur bij Rod aan de slag kunnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!