Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hooijdonk keert terug naar NAC


10 maart 2005 - Pierre van Hooijdonk keert aan het einde van het seizoen terug bij NAC Breda. Het nieuws hing al lange tijd in de lucht maar is nu officieel bekend gemaakt op de website van de Bredase club. Meer details ontbreken tot dusver, beide partijen zijn woensdag in ieder geval tot een mondeling akkoord gekomen, komende maandag wacht de officiele ondertekening van het contract.


De 35 jarige Van Hooijdonk is een man van zijn woord. Bij zijn vertrek bij NAC in de winterstop van het seizoen 1994/1995 beloofde hij de NAC fans ooit te zullen terugkeren. Ruim tien jaar later komt hij deze belofte ook na. De 46-voudig international speelde na NAC nog voor Celtic, Nottingham Forest, Vitesse, Benfica, Feyenoord en Fenerbahce.

Volgend seizoen is de vrije trappenspecialist dus weer te bewonderen in de Eredivisie. Van Hooijdonk had bij Fenerbahce een aflopend contract en komt zodoende transfervrij over naar zijn oude jeugdliefde. De aanvaller hoopt bij NAC meer aan spelen te komen, dat is nu wel anders bij Fenerbahce door de komst van de Franse aanvaller Anelka. Door meer speelminuten hoopt Van Hooijdonk ook nog het WK van 2006 mee te maken met Oranje.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!