Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ outsider voor UEFA Cup winst


21 maart 2005 - AZ verbaast in Europa, in de kwartfinale ontmoet men nu het Spaanse Villarreal. De mannen van Co Adriaanse wonnen al onder meer van Auxerre, Glasgow Rangers en Shakter Donetsk. Scouts van alle Europese topclubs bezochten al wel een duel van de Alkmaarse formatie. AZ wordt echter nog altijd niet gezien als een favoriet voor de eindzege in de UEFA Cup.


MrBookmaker.com publiceerde vandaag de lijst met quoteringen voor het UEFA Cup toernooi. Newcastle United, CSKA Moskou en Villarreal worden gezien als topfavorieten voor de eindzege. Voor deze teams wordt 4,50 maal de inzet uitgekeerd voor UEFA Cup winst. Villarreal is in de kwartfinale van de UEFA Cup de tegenstander van AZ.

Op de vierde plaats in de rij van favorieten staat Sporting Lissabon, eerder in dit toernooi nog te sterk voor Feyenoord en Middlesbrough. De finale van de UEFA Cup wordt gespeeld in het stadion van Sporting Lissabon. Op de vijfde plaats vindt men Auxerre terug, dat Ajax uitschakelde. Voor winst van Auxerre wordt acht maal de inzet uitgekeerd. Voor Parma is dat negen keer.

Dan komt pas AZ, als zevende in de rij. AZ mag dus met recht een outsider worden genoemd voor winst dit toernooi. De spelers geloven er in ieder geval nog altijd in en waarom niet. MrBookmaker.com keert tien maal je inzet uit voor winst. Voor een finaleplaats van AZ is dat 3,50 maal je inzet ongeacht of men het toernooi dus wint. Ook van een andere verrassing dit toernooi, Austria Wien wordt niet veel verwacht. Zeventien maal je inzet wanneer de Oostenrijkers dit seizoen de UEFA Cup beker winnen.

In samenwerking met MrBookmaker.com kan VoetbalPlus.nl je nu het volgende aanbieden: verlies je je eerste inzet (maximaal 15 euro), krijg je dat teruggestort. Denk jij dus dat AZ de UEFA Cup wint kan je 150 euro winnen en niets verliezen! Je eerste inzet wordt inmiddels teruggestort wanneer je de weddenschap verliest. Link: MrBookmaker.com

De bezoekers van VoetbalPlus.nl hebben in ieder geval vertrouwen in een goed einde van het UEFA Cup toernooi van AZ, maar liefst 40% van de stemmers van de VoetbalPlus.nl finale denkt dat men de finale in Lissabon zal bereiken, 26% denkt dat men die finale zelfs wint.

VoetbalPlus.nl poll: hoe ver komt AZ in het UEFA Cup toernooi?

Halve finale
37%
Winnaar
26%
Kwartfinale
23%
Finale
14%
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!