Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwak Oranje wint met 2-0 van ArmeniŽ


30 maart 2005 - Het Nederlands Elftal heeft vanavond in Eindhoven met 2-0 van ArmeniŽ gewonnen. Daarmee is direct eigenlijk alles gezegd over het duel. Het spel van Oranje was ontzettend zwak. Onnodig balverlies en slechte passes bezorgden Oranje dus toch nog een kleine kater. De drie punten blijven over en dat is eigenlijk het belangrijkste.


Khalid Boulahrouz moest in de warming-up afhaken bij Oranje, Wilfred Bouma was zijn vervanger. De PSV verdediger vormde zodoende een centraal duo met AZ verdediger Joris Mathijsen. Het is nog onbekend hoe lang Boulahrouz is uitgeschakeld. De Ajax spelers Heitinga en Sneijder moesten ook in Eindhoven het duel vanaf de tribune bekijken.

Beide doelpunten werden al in de eerste helft gescoord. Al na drie minuten bracht Romeo Castelen op voorsprong. Uit de eerste de bester corner was het evenals in Boekarest raak. De bal bleef hangen in de Armeense verdediging en Romeo Castelen was er snel bij.

Tien minuten voor rust verdubbelde Ruud van Nistelrooij op aangeven van een goede pass van Mark van Bommel de score. Van Nistelrooy scoorde al sinds 27 november niet meer, natuurlijk was de speler er wel enige tijd uit met een zware blessure. Opluchting dus voor de Manchester United aanvaller. Ook Van Nistelrooy kon zijn stempel daarna niet meer drukken op het duel.

Ook het inbrengen van Ryan Babel (voor Romeo Castelen) en Rafael van der Vaart (voor Denny Landzaat) kon het duel niet omgooien. Oranje bleef zeer zwak, weinig spelers konden vandaag maar een voldoende halen. In de slotfase was er nog een fantastisch schot van Van Bronckhorst. Van een meter of dertig schoot hij de bal in 1 keer uit de lucht, de bal belandde echter op de kruislat. In de slotfase mocht ook Jan Vennegoor of Hesselink nog invallen voor Dirk Kuijt. Het bleef bij 2-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!