Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lodewijks plakt er weer een seizoen aan vast


4 april 2005 - Patrick Lodewijks maakt ook volgend seizoen nog als doelman deel uit van de selectie van Feyenoord. De 38 jarige keeper tekende vanmorgen een contract voor 1 seizoen bij Feyenoord. Normaal gesproken zou Lodewijks aan het einde van het seizoen stoppen en door keeperstrainer Doesburg worden klaargestoomd om de voormalig doelman uiteindelijk zelf op te volgen als coach.


Patrick Lodewijks werd in 2002 door Feyenoord gecontracteerd. Bij PSV werd zijn aflopende contract niet verlengd, Feyenoord gaf hem de kans als ervaren tweede doelman achter Edwin Zoetebier. Lodewijks schikte zich in die rol maar pakte toch regelmatig zijn wedstrijden. Vorig seizoen won hij zelfs de concurrentiestrijd van Edwin Zoetebier, dit seizoen verving hij Gabor Babos. Momenteel is Lodewijks herstelllende van een bovenbeenblessure.

Lodewijks op Feyenboord.nl: 'Het is wel wat anders gelopen dan ik me vooraf voorgesteld had. Toen ik bij Feyenoord tekende, hoopte ik dat ik in ieder geval één keertje zou kunnen spelen voordat ik zou stoppen. Het zijn al bijna vijftig competitiewedstrijden geworden en ik heb me uiteindelijk drie keer opgewerkt tot eerste keeper van Feyenoord. Wat een toetje na mijn carrière had moeten zijn, is een volledige viersterren-maaltijd geworden.'

Voor volgend seizoen heeft Feyenoord ook nog Gabor Babos onder contract, Maikel Aerts komt over van RBC Roosendaal. Feyenoord beschikt zodoende volgend seizoen over drie eredivisiewaardige doelmannen. Feyenoord maakte al eerder bekend het aflopende contract van de Poolse doelman Malkowski niet te verlengen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!