Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Patrick Paauwe in belangstelling Bundesligaclubs


5 april 2005 - Patrick Paauwe lijkt komende zomer te vertrekken bij Feyenoord. De speler begon als aanvoerder aan het seizoen maar zit inmiddels op de tribune. Verschillende Bundesligaclubs hebben interesse in de 29 jarige Paauwe, zo meldt de Feyenoord Krant. Feyenoord en Pauwe zien beide, ondanks een doorlopend contract, een transfer zitten.


De 5-voudig international speelt al sinds de zomer van 1998 in Rotterdam. Paauwe werd als middenvelder direct in zijn eerste seizoen kampioen. Later zakte de speler een linie terug om een centrum te vormen met Kees van Wonderen. Paauwe speelde bijna 200 duels in het eerste elftal van Feyenoord en behoort de laatste weken niet meer tot de wedstrijdselectie.

Overigens meldt Feyenoord in haar eigen krant ook dat HSV zich heeft gemeld voor Ebi Smolarek. De Bundesligaclub wil de Poolse aanvaller komende zomer graag overnemen van Feyenoord. Smolarek is sinds een half jaar door Feyenoord verhuurd aan Borussia Dortmund. De noodlijdende club van trainer Bert van Marwijk wil de speler graag nog een seizoen huren. Smolarek heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2007.

Feyenoord zal op korte termijn een gesprek aangaan met Smolarek. Technisch directeur Mark Wotte in de Feyenoord krant: 'We gaan kijken wat de beste optie voor Ebi is. Over een verlenging van het huurcontract met Dortmund val te praten. Verkopen is een andere zaak. Smolarek is in onze ogen een betrouwbare speler. Wij geven er de voorkeur aan om hem te verhuren, maar zullen eerst met de spelers zelf van gedachten wisslen, voordat we conclusies trekken.'

In de Feyenoord krant wordt verder melding gemaakt dat Edwin de Graaf en Benjamin De Ceulaer waarschijnlijk volgend seizoen worden verhuurd. Voor beide spelers hebben zich diverse Eredivisieclubs gemeld. Jeppe Curth, momenteel door Feyenoord verhuurd aan Excelsior, heeft een nieuw 1-jarig contract getekend. Feyenoord heeft een optie voor nog eens twee seizoenen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!